Sider

fredag 22. oktober 2010

Hverdagen til hvalpene.

Selv om jeg ikke har tid til og skrive og lægge billeder ud hver dag så står tiden ikke stille her hos os!

Nu er vi blevet et rigtigt køkkenopdrett :) Vi har jo nemlig flyttet hvalpekassen ned i køkkenalrummet og i tillæg bygget en grind i forlængelse af den, så her er lidt trangt i spisestuen vores men det vigtigste er at hvalpene er i centrum af hele vores dagligdag!

Det vil sige at der ikke er noget de bliver skånet for. i deres snart 4 uger lange liv har de oplevet:

Vaskemaskinen/tørretombler

Opvaskemaskinen

Støvsuger

Madlavning med dertil følgende dejlige dufte

Masse snak, gråd, hylen, raseriudbrud fra diverse unger, latter :)

musik (lidt højt engang imellem)

Ting som går i gulvet og knuses

Køkkenmaskiner

Fødselsdagsselskab

telefonen

TV/radio

Banken på døren

Kos og klapp

Fremmede mennesker

I bund og grund et almindeligt familieliv som det bør være og det går helt strålende.

 

Bilen er de også godt kendt med siden de sådan ca har været i den anden hver dag siden de var 2 uger. Der måtte vi nemlig til dyrlægen med Mysla for at få hende øjenlyst.

Jeg ved godt at det er lidt den bagvendte verden først at få det gjort efter at vi har sat hvalpe på hende, men nu er det gjort og med et fint resultat. Ingen dårlige øjne her i huset :)

Negleklipningen og fodringen går det også fint med. Alle 3 spiser med stor appetit samtidig med at Mysla stadig fullammer dem.

Imorgen er de 4 uger det vil sige at ormekur nr 2 skal gives. Det foregår ganske enkelt med, en stripe kur på fingeren af rette cm lengde,op med munden og så op i ganen på hvalpene. Det gik helt smertefrit første gang så det skal det sikkert også gøre imorgen.

Vi skal også til dyrlægen imorgen, de har åbenthus! De har fået udvidet og pusset op klinikken så da skal vi få chippet hvalpene.

Vi holder nu på med og finde på navne til de små, de kan jo ikke hedde 1-2-3 ret meget længere. Vi har nok bestemt hvad vores lille nr 3 skal hedde. “Logi” som betyder “Lys eller flamme” siden han er så lys i fjeset og hans røde farve på pelsen forhåbentlig bliver lige så flammerød som på hans far “Heike” Men de to andre kniber det med.

Hvis der er nogen som har nogen forslag tar vi gerne imod. Vi foretrekker islandske navne. Hvis det kan være nogen hjælp så er nr 1 frempå men dog forsigtig. Han var den første som turde gå ud i grinden, ganske leken.

Nr 2 er jo den mindste i flokken og også den forsigtigste. Han er begyndt og få lidt krøller i pelsen. Han elsker og blive kløet på maven og så kan han godt lægge op til de to andre men skynder sig og vende rumpen til om det trekker op til ballade.

1 kommentar:

  1. Så koseligt å Lese Katja! Å gratulere sååå masse med frisk og fin øyelyst mammahund!!!

    Logi var et fint navn, å de andre? Hmm, jeg har jo massevis på lager da, men hva skal jeg foreslå???

    Synes jo det er gøy når navnet beskriver hunden, farger og lynne feks..

    Også dyrenavn er fint synes jeg, som Haukur og ulvur!

    SvarSlett

MINE BLOGGER

Følgere

Bloggurat